0,75 l
Popis: Alkohol: 12,0 %
Kyseliny: 4,3 g/l
Zbytkový cukr: 0,6 g/l
Extrakt: 31,7 g/l
Obec: Čejkovice
Trať: Díl u Včelína
Výměra: 0,2 ha
Půda: Hlinitá
Poloha: Svah JZ
Hustota výsadby 5000 keřů/ha
Výnos: 5000 hl/ha
Vedení: Střední, výška kmínku 75cm
Zelené práce: Ano
Odstranění listů: Ano
Sklizeň: ručně 20.11.2012
Délka macerace: 22 dnů
Kvašení:nerezová nádrž
Teplota kvašení:28 st. C
Jablečnomléčná fermentace:Ano
Zrání vína:Dřevěný sud
Délka zrání: 4 měsíce
Produkce 1200 lahví
Doporučená délka ležení: 4-6 let
Víno má neprůhledně sytou černočervenou barvu, ve vůni kompotované borůvky v čokoládové polevě, v chuti hutné, hebce sametové po brusinkách, plodech černého bezu a koření. Doporučujeme k biftekům, guláši a zvěřině.
Podávejte při teplotě 14-16 st. C
Určení: pozdní sběr, suché víno, stříbrná med. Festwine, Bronzová med. Bojnice