0,75 l
Popis: Alkohol: 12,0 % Kyseliny: 5,8 g/l Zbytkový cukr: 1,4 g/l Extrakt: 19,8 g/l Obec: Čejč Trať: Kopce Výměra: 0,1 ha Půda: Hlinitopísčitá Poloha: Svah J Hustota výsadby 4500 keřů/ha Výnos:65 hl/ha Vedení: Střední, výška kmínku 90 cm Zelené práce: Ano Odstranění listů: Ano Sklizeň: ručně 11.9.2012 Lisování: ihned po sběru Kvašení:nerezová nádrž Teplota kvašení:16-18 st. C Délka kvašení: 8 dnů Zrání vína:nerezová nádrž Délka zrání: 5 měsíců Produkce 1000 lahví Doporučená délka ležení: 2-3 roky
Víno má světle žluto zelenou barvu, jemnou muškátově květnatou vůni.Je harmonické v chuti a má extraktivní aroma kvetoucí louky. Doporučujeme k rybám a polévkám.
Podávejte při teplotě 10-12
Určení: moravské zemské, suché víno