0,75 l
Popis: Alkohol: 12,5 % Kyseliny: 6,1 g/l Zbytkový cukr: 5,8 g/l Extrakt: 19,5 g/l Obec: Čejč Trať: Kopce Výměra: 0,2 ha Půda: Hlinitojílovitá Poloha: Svah JZ Hustota výsadby 4800 keřů/ha Výnos: 30 hl/ha Vedení: Střední, výška kmínku 85cm Zelené práce: Ano Odstranění listů: Ano Sklizeň: ručně 1.10.2012 Lisování: ihned po sběru Kvašení:nerezová nádrž Teplota kvašení:16-18 st. C Délka kvašení: 11 dnů Zrání vína:nerezová nádrž Délka zrání: 3 měsíce Produkce 1000 lahví Doporučená délka ležení: 3-6 let
Víno má zelenožlutou barvu, ve vůni je intenzivní s tóny žlutého melounu, jemná hořkomandlová chuť doplňující se s exotickým ovocem. Doporučujeme ke studeným masům a neutrálním omáčkám.
Podávejte při teplotě 10-12
Určení: pozdní sběr, suché víno